Muistia väliin

Asensin sekä visakopu.netiin että Linkoon WordPress-laajennuksen nimeltä WP-Cache, joka tallentaa sivuja välimuistiin latautumisen nopeuttamiseksi. Saitteja hostaavalla Nebulalla tuntuu olevan tietokantaongelmia, joka hidastaa saittien toimintaa merkittävästi. Kaikkea välimuistipalikkakaan ei tee, sillä esimerkiksi Lingon linkeissä oleva laskuri vaatii edelleen toimivan tietokantayhteyden.

Jättäkää kommentti, jos huomaatte, että laajennus toimii väärin.

Päivitys 6.11.: Jostain syystä Lingon ja visakopu.netin Atom-syötteet eivät toimineet NetNewsWiressä, kun WP-Cache oli päällä, joten palikka on nyt otettu pois päältä. En jaksa ruveta säätämään sen kanssa. Kummallista oli se, että Atom-syötteet toimivat kuitenkin muissa lukijaohjelmissa, kuten Safarissa, Firefoxissa, Google Readerissa ja Bloglinesissä.

6 ajatusta artikkelista “Muistia väliin

  1. Sinänsä hämmästyttävää että saitti pyörii Nebulalla, eikö ole vähän liian tyyristä pelkälle blogille? Ottaen huomioon varsinkin Nebulan hinnoittelun tietokannoille.

  2. Olen ollut erittäin tyytyväinen Nebulan palveluihin. Tietokannan kanssa on ollut pari kertaa ongelmia, mutta se on varmasti pullonkaulana ja ongelmien aiheuttajana muillakin hostingfirmoilla.

  3. Omasta puolestani haluan huomauttaa, että Lauri on oikeassa siinä, ettei pelkkää blogia varten kannata Nebulaa valita. Halvemmallakin pääsee. Raskaampia ja monipuolisia hommeleita varten Nebula ajaa asiansa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s