Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Muistia väliin

Asensin sekä visakopu.netiin että Linkoon WordPress-laajennuksen nimeltä WP-Cache, joka tallentaa sivuja välimuistiin latautumisen nopeuttamiseksi. Saitteja hostaavalla Nebulalla tuntuu olevan tietokantaongelmia, joka hidastaa saittien toimintaa merkittävästi. Kaikkea välimuistipalikkakaan ei tee, sillä esimerkiksi Lingon linkeissä oleva laskuri vaatii edelleen toimivan tietokantayhteyden.

Jättäkää kommentti, jos huomaatte, että laajennus toimii väärin.

Päivitys 6.11.: Jostain syystä Lingon ja visakopu.netin Atom-syötteet eivät toimineet NetNewsWiressä, kun WP-Cache oli päällä, joten palikka on nyt otettu pois päältä. En jaksa ruveta säätämään sen kanssa. Kummallista oli se, että Atom-syötteet toimivat kuitenkin muissa lukijaohjelmissa, kuten Safarissa, Firefoxissa, Google Readerissa ja Bloglinesissä.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.