Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Tekijänoikeuslaista vielä

Linkitetään nyt vielä pariin juttuun tekijänoikeuslain tiimoilta:

nnyman.com/personal: PR 101 according to IFPI Finland

So why do I care if ÄKT messes up? Because the inevitable consumer backlash will be targeted against copyright organisations. With “backlash” I’m not talking about a flood of email, but more of the negative image consumers will have of the copyright organisations and copyrights in general. Kind of the “brand value” of copyright, copyright owners, and the organisations that represent them.

lapama.to: Osta auto!

Koska olen investoinut paljon rahaa tämän automallin kehittämiseen ja tuotantoon, on vain kohtuullista että minulla auton valmistajana on muutamia erityisoikeuksia auton suhteen.

Koska olen sitä mieltä, että tällä autolla ajaminen maantiellä sotii valmistajan oikeuksiani vastaan, olen varustanut auton nopeudenrajoittimella, jonka ansiosta auto ei koskaan kulje yli 60 km/h nopeutta.

Kannattaa tsekata myös dotKommuunin Olen rikollinen? -kampanjan blogi.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.