Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Varokaa ruuhkaa

Leppävaaraan avattu Kauppakeskus Sellon laajennusosa sai männäviikolla runsaasti ilmaista mainosta tiedotusvälineissä.

Päiväkaupalla hehkutettiin, kuinka Leppävaarassa on sitten tosi paljon ruuhkaa keskiviikkona kun sinne avataan uusi kauppakeskus. Ja että ei kannata tulla sinne päinkään, kun on niin ruuhkaista. Vaikka onkin 160 tosi hienoa kauppaa ja paljon avajaistarjouksia. Mutta ei kannata kun on niin ruuhkaista. Poliisitkin on jouduttu jo etukäteen tilaamaan paikalle liikennettä ohjaamaan. Ja vaikka ette tulisikaan keskiviikkona, niin perjantaina ja lauantaina ei ainakaan kannata ruuhkan takia tulla. Niin ja sanoinko jo, että Selloon voi olla tulematta myös sunnuntaina, kun kaikki uudet hienot kaupat on auki silloinkin. Vaikka onkin ihan kauheasti ruuhkaa.

Onneksi ihmiset olivat uskoneet ja jääneet kotiin. Sellossa oli melko väljää ainakin perjantai-iltana seitsemän jälkeen.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.