Google Talk, iChat ja SSL-virhe -9843

Googlen pikaviestinjärjestelmää Google Talkia voi käyttää myös Applen iChatilla, sillä Google Talk perustuu Jabber-teknologiaan, jota iChat tukee. Jokin aika sitten loggautuminen Google Talkiin lakkasi kuitenkin toimimasta. iChat antaa aina virheilmoituksen ”Could not connect to Jabber. An unexpected SSL error occured. [-9843]”.

Google on tietoinen ongelmasta ja vetoaa siihen, että Google Talk on vasta betaversiossa. Vaan mikäpä Googlen palveluista ei olisi? Yhtiö kertoo iChat-ohjesivullaan, että korjaus olisi tulossa ”muutamien päivien kuluessa”.

Päivitys 21.9.: Google Talk toimii taas iChatin kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s