Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

John Gruber haastattelussa

Muun muassa käyttöliittymä- ja käytettävyysasioihin perehtynyt Mac-guru John Gruber on GUIdebook-saitin haastattelussa. Jutussa Gruber kertoo mitä mieltä hän on Mac OS X:n Aqua-käyttöliittymän yksityiskohdista ja miten hän uskoo käyttöjärjestelmän kehittyvän tulevaisuudessa.

GUIdebook: Interview with John Gruber.

I think my impressions have been proved right, too — the use of bright, primary colors is still there, but the striping has gotten subtler with each major Mac OS X revision, and most pixel-pushers now consider the original Aqua UI to be out of fashion. I’m guessing brushed metal will fall out of fashion next. I think it’s ridiculous that the UI look-and-feel from just four years ago is now considered passé.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.