Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Flickr Pro

Päätin sijoittaa vajaat 50 dollaria päivittääkseni Flickr-tunnukseni maksulliseen pro-versioon seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Olennaisimpana muutoksena on kuukausittaisen siirtorajoituksen muuttuminen 20 megatavusta kahteen gigatavuun. Levytilaa pro-tunnuksella on rajattomasti.

Flickr on siis digikuva-arkisto, jota voi tietyin rajoituksin käyttää ilmaiseksi. Maksullinen siitä tulee vasta kun itse haluaa eroon ilmaisversion rajoituksista. Kuvien selailussa ei rajoituksia ole, toisin kuin monissa muissa palveluissa, jotka usein herjaavat “Bandwidth limit exceeded” siinä vaiheessa kun suosittu linkki alkaa kiertää blogeja. Kaiken lisäksi Flickr näyttää kivan yksinkertaiselta ja sen tekninen toteutus on hieno, kuten visakopu.netissä jo aiemmin kirjoitin. Täytyy nostaa hattua systeemin tekijöille, jotka kaiken lisäksi saivat jokin aika sitten myytyä palvelun Yahoolle.

Omat Flickriin tallennetut kuvani löytyvät osoitteesta http://www.flickr.com/photos/roxeteer/. Kuusi uusinta kuvaa näkyvät myös tämän blogin valikkopalkin alareunassa.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.