Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Kameralaukku Tallinnasta

Keskiviikon ja torstain vietimme Tian kanssa Tallinnassa, kuten jo aiemmin kirjoitin. Laitoin Flickriin muutaman kuvan reissulta. Matkan tarkoituksena oli paitsi lomailla, käydä hakemassa Photopointista tilaamani kameralaukku.

Täytyy nyt käyttää tilaisuus hyväkseen ja mainostaa kyseistä firmaa. Palvelu oli erinomaista ja minulle oli oikein varattuna yksi laukku. Photopointilla on Tallinnassa ja muualla Virossa useampi liike, mutta me kävimme Ülemiste Keskuksessa, joka on uudehko kauppakeskus muutaman kilometrin päässä Tallinnan keskustasta. Kauppakeskukseen pääsee kätevästi bussilla numero 2, joka lähtee satamasta, kulkee keskustan läpi Viru-keskuksen vierestä ja jolla on pysäkki Ülemiste Keskuksen parkkipaikalla.

Photopointin liike oli myöskin iloinen yllätys. Jos olet kameralaukkua ostamassa, niin kannattaa käydä tsekkaamassa Photopointin tarjonta. Heillä oli myymälässään isompi valikoima laukkuja kuin mitä olen missään suomalaisessa kaupassa nähnyt. Hinnat ovat varmaan suunnilleen samanlaiset kuin Suomessa, ehkä hieman edullisemmat. Ostamani Tamrac 5742 Velocity 2 oli Virossa noin 35 euroa, kun Suomessa sen hinta oli muistaakseni 42 euroa.

Nyt alkaa pahaenteisesti näyttää siltä, että kesälomat on tältä vuodelta sitten vietetty. Ennen töihin palasi mielellään, mutta nykyään se stressaa.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.