Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Lomailua

Kesäloman kaksi ensimmäistä viikkoa kuluivat kesäkuun alussa Japanissa häämatkalla, mutta nyt ovat menossa kaksi jälkimmäistä lomaviikkoa. Viime päivät ovat menneet mökkeillessä, ensin Pertunmaalla ja sitten Lopella. Woody-paran loma alkoi huonosti, kun sen lonkassa oli ikävä märkivä ihottuma eli hot spot. Parin päivän antibioottikuuri teki ihmeitä eikä koiran tarvinnut sen kauemmin pitää lampunvarjostinta. Ensi viikolla lomaillaan varmaankin sitten kaupungissa, tosin pari päivää kaupunkina on Tallinna.

Tallinnaan menolle on muukin syy kuin ihan pelkkä lomailu. Tilasin kesäkuussa Verkkokauppa.comista Tamracin kameralaukun. Myöhemmin Verkkokaupasta ilmoitettiin, että maahantuoja on lopettanut niiden tuonnin, joten laukkua ei voida toimittaa. Tamracin sivujen kautta löytyi kuitenkin merkin virolainen maahantuoja Photopoint, johon otin yhteyttä. He olisivat mielellään postittaneet laukun, mutta postikuluja olisi tullut 15 euroa. Vaikka sillä hinnalla ei toki saakaan Viron-matkaa — ainakin hotelliyön kanssa — niin päätimme käyttää rahan mieluummin matkustamiseen kuin laukun kuljettamiseen postissa. Nyt täytyy vain toivoa, että laukku vastaa tarpeitani.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.