Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

WordPress-laajennuksille palkintoja

Parhaat WordPress-blogisoftan, jota tämäkin blogi käyttää, laajennukset on valittu. Voittajatyöt ovat mielenkiintoisia, joten kannattaa käydä katsomassa.

Otin heti käyttöön Popularity Contest -laajennuksen, joka kerää tietoa blogiin kirjoitettujen juttujen “suosituimmuudesta”. Suosituimmuus lasketaan tietyllä algoritmilla ottaen huomioon mm. kommenttien, katselukertojen ja pingausten määrän. Laajennus on hyvin helppo asentaa: yksi tiedosto tarvitsee vain siirtää plugins-hakemistoon ja laajennus laittaa WordPressin ylläpitosivuilta päälle. Tämän jälkeen käytössä on yksi uusi asetussivu ja uusi statistiikkasivu.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.