Huuda!

Tämä on mainos.

Huuda nyt itsellesi jokin näistä tuotteista Huuto.netissä:

Nokia 6310. Toimiva ja siisti nokialainen, jossa Bluetooth. Näytössä hieman naarmuja ja akku vaihdettu toiseen, mutta puhelin on täysin käyttökuntoinen. Mukaan laturi ja PC-softa.

Nokia 6150. Toimiva ja erittäin siistissä kunnossa. Vaatii uuden akun.

APS-kamera (rikki). Pienikokoinen Canon IXUS L-1 -kamera, joka käyttää APS-filmiä ja on rikki. Kameraan tulee virta, mutta objektiivi on jumiutunut auki-asentoon. Mahdollisesti korjautettavissa, mutta kameraa ei ole edes näytetty huollolle.

Iltalehti-lööppipaperia. Kolme Iltalehden keltaista A3-kokoista lööppipaperia (siis niitä joissa on päivän otsikot kioskin ikkunassa). Näihin voi printata vaikka syntymäpäivätoivotukseksi ”uutisen” kaverista.

Nämä ja kaikkea muuta löytyvät myös kirppissivulta.

3 ajatusta artikkelista “Huuda!

  1. Heh heh.. Oikeastihan huuto.netissä myytäviä tuotteita ei saa mainostaa muualla, mutta senhän kaikki (käyttöehdot lukeneet) tietävät

  2. Mielenkiintoinen väite, varsinkin kun Huuto.netin käyttöehdot eivät kiellä mainostamasta Huuto.netissä olevaa kohdetta muualla.

    Huuto.netin säännöt sen sijaan sanovat: ”Kuitenkin kuten yleiseen netikettiin kuuluu, esimerkiksi tämän osoitteen massapostittaminen suurelle joukolle ihmisiä tai oman kohteen mainostaminen uutisryhmissä ovat kiellettyjä asioita, ja ne johtavat kohteen poistamiseen huutokauppalistoilta.” Omaan blogiin aiheesta kirjoittaminen ei kuitenkin taida vastata massapostitusta.

    Itse asiassa, omilta sivuilta Huuto.netiin viittaminen on sääntöjen mukaan nimen omaan: ”Jokaisella Huuto.Netiin ilmoitetulla tuotteella on oma url-osoite, jonka avulla tuotteeseen voidaan viitata vaikkapa omalta kotisivulta tai sähköpostiviestistä.”

  3. Niin ja mainitaan nyt vielä se, että säännöissä kielletään tuotteen myyminen muualla samaan aikaan, mutta siitäkään ei tässä tilanteessa ole kyse, sillä tavarat ovat myynnissä vain ja ainoastaan Huuto.netissä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s