Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Habbo Hotelille ympäristöpalkinto

Dodo ry: Habbo Hotel on vuosikymmenen tärkein tahaton ympäristöteko

Ympäristöjärjestö Dodo ry palkitsi tänään Habbo Hotel -virtuaaliyhteisöpalvelun kehittäjät vuosikymmenen merkittävimmästä tahattomasta ympäristöteosta. Suuntaamalla nuorten kulutusvalintoja aineettomaan suuntaan Habbo Hotelia tuottava Sulake Corporation Oy on ollut kasvattamassa kokonaan uutta kuluttajasukupolvea.

[…]

Habbo Hotel haastaa pohtimaan länsimaisen ihmisen kulutuksen todellisia motiiveja: kyse ei ole vain tavarasta vaan myös itseilmaisusta, identiteetistä, leikistä ja statuksesta. Niukkenevien resurssien maailmassa yhteiskunnan on pakko löytää uusia immateriaaleja viihteen ja kulutuksen välineitä. Erityisesti uusiutumattomiin luonnonvaroihin perustuvan kulutuksen rajat tulevat vastaan ja siksi immateriaalin tuotannon merkitys kasvaa.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.