Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Roxette-kappale nousee USA:n sinkkulistoilla

Roxetten kappale on Billboardin julkaisemalla sinkkulistalla ensimmäistä kertaa sitten heinäkuun 1994, kun “Sleeping In My Car” käväisi listan sijalla 50. Nyt listoille on taas noussut Roxette tunnetuksi tekemä kappale, mutta tällä kertaa ei kuitenkaan Roxetten esittämänä. Belgialaisen D.H.T.-duon tekemä uusintaversio “Listen To Your Heart”-kappaleesta on noussut kuudennella listaviikolla jo sijalle 30 Billboard Hot 100 -listalla. Alkuperäisversio oli saman listan ykkösenä 16 vuotta sitten.

Ylläpitämäni Roxette-saitin The Daily Roxetten Yhdysvaltain kirjeenvaihtajan saamien tietojen mukaan levy-yhtiö panostaa nyt sinkun markkinointiin oikein kunnolla. Biisille tehtiin viime viikonloppuna uusi video ja yhtiö on palkannut tiedottajan markkinoimaan kappaletta. Hyvin on panostus toiminut ainakin tähän mennessä, sillä kappale on noussut Billboardin tanssimusiikin radiosoittolistan kärkeen.

Roxetten vanhoilla kappaleilla alkaa selvästi olla nyt jonkinlaista “muistoarvoa”. Englantilainen parivaljakko Dancin’ DJs on nimittäin puolestaan tehnyt oman versionsa “Fading Like A Flower”-biisistä. Tanssiversio julkaistaan tämän kuun 25. päivänä.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.