Apple ja Intel

Kaikenlaista jännää sitä tapahtuu, vaikka ei ole koneen ääressä uutisia lukemassa:

Apple to Use Intel Microprocessors Beginning in 2006

At its Worldwide Developer Conference today, Apple announced plans to deliver models of its Macintosh computers using Intel microprocessors by this time next year, and to transition all of its Macs to using Intel microprocessors by the end of 2007. Apple previewed a version of its critically acclaimed operating system, Mac OS X Tiger, running on an Intel-based Mac to the over 3,800 developers attending CEO Steve Jobs’ keynote address.

Kai noita uutisia olisi voinut sen verran viivästyttää, että olisin taas takaisin kotona lukemassa blogien kommentteja aiheeseen? Daring Fireball on tietysti tässäkin tapauksessa hyvä paikka vierailla, jos haluaa lukea hyviä Apple-aiheisia yhteenvetoja.

3 ajatusta artikkelista “Apple ja Intel

  1. Jep jep. Helvetti taisi jäätyä eilen Jobsin keynoten aikana. 🙂 Aika mielenkiintoista nähdä miten Macit tulevat kehittymään, voisi olettaa että kehityskoneesta julkaistaan benchmarkeja joskus lähitulevaisuudessa.

  2. Jossainhan uutisessa mainittiin, että aikaisemmat OS X-demot pyöri Intelin päällä, tiedä sitten pitääkö paikkansa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s