Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Apple ja Intel

Kaikenlaista jännää sitä tapahtuu, vaikka ei ole koneen ääressä uutisia lukemassa:

Apple to Use Intel Microprocessors Beginning in 2006

At its Worldwide Developer Conference today, Apple announced plans to deliver models of its Macintosh computers using Intel microprocessors by this time next year, and to transition all of its Macs to using Intel microprocessors by the end of 2007. Apple previewed a version of its critically acclaimed operating system, Mac OS X Tiger, running on an Intel-based Mac to the over 3,800 developers attending CEO Steve Jobs’ keynote address.

Kai noita uutisia olisi voinut sen verran viivästyttää, että olisin taas takaisin kotona lukemassa blogien kommentteja aiheeseen? Daring Fireball on tietysti tässäkin tapauksessa hyvä paikka vierailla, jos haluaa lukea hyviä Apple-aiheisia yhteenvetoja.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.