Kioton kuumuudessa, päivä kolme

Kolme päivää Kiotossa vaeltelua on nyt takana. Japani vaikuttaa ainakin Kioton perusteella miellyttävältä ja turvalliselta matkailumaalta. Hieman meidän kielitaidottomuutemme on haitannut vuorovaikutusta, mutta ehkä ensi kerralla olemme jo opetelleet japanin kielen.

Minulle on levykaupasta tarttunut mukaan muutama Roxette-levy (ihan vaan kun niissä lukee ”Made in Japan”) ja Tia on ostanut lehtiä ja askartelutarvikkeita. Hello Kitty – tai Totoro-tuotteita ei olla vielä ostettu, mutta niiden löytäminen ei ainakaan ole vaikeaa: joka kaupassa, oli se sitten vaikka ruokakauppa tai kangaskauppa, on jotain Hello Kitty -aiheista. Totoroja ja Muumeja on vähän vähemmän, mutta niitäkin noin joka toisessa paikassa. Tavaratalon eläinosastolta olisi voinut ostaa itselleen kissan, koiran tai kanan, mutta niitäkään ei ostettu.

Sää on ollut mitä mainion. Alunperin kymmenen päivän ennuste lupasi joka päivälle sadetta, mutta vielä sitä ei ole tullut. Lämpötila on ollut joka päivä reilusti yli 25 astetta ja ilma ollut kostean painostavaa. Asuinpaikkamme, Hanakiya Inn -ryokan, on varsin mukava ja kotoisa, tosin äänieristyksessä on toivomisen varaa. Ryokanin emäntä Eimi asuu perheineen yläkerrassa ja heidän aamunsa alkaa hieman turhan aikaisin. Lomalla kun voisi nukkua pidempäänkin kuin seitsemään.

3 ajatusta artikkelista “Kioton kuumuudessa, päivä kolme

  1. Löytyykö Visalta flickr? Voisi olla melko oiva tapa esitellä esim. Japanissa otettuja valokuvia.

  2. Löytyy, mutta täällä ei ole nyt mitään tapaa saada kuvia kamerasta nettiin. Täytyy laitella jotain kuvia blogiin tai Flickriin tai jonnekin muualle sitten kun ollaan taas kotona.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s