Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Menopaussille Kultainen kuukkeli

Helsingin Sanomat: Menopaussille Kultainen kuukkeli -blogipalkinto

Kultainen kuukkeli -palkinnot on jaettu keskiviikkona. Suomalaisia blogeja järjestykseen laittavan kilpailun voiton vei tällä kertaa päiväkirjaa muistuttava Menopaussi. Menopaussia pitää nimimerkki Mea, joka palkintoraadin mukaan “kirjoittaa naisen elämästä verevästi ja tunteella”.

Hauskaa Hesarin uutisessa on se, että termiä “blogi” pidetään toimituksessa jo niin tuttuna ihmisille, että sitä ei juuri selitetä. Vasta viimeisessä kappaleessa termi avataan niille, jotka ovat eläneet viimeisen vuoden tynnyrissä.

Kultainen Kuukkeli 2004: Voittajat

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.