Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Polttarit

Kaverit järjestivät keskiviikkoiltana yllätyspolttarit. Ensin Mikko W houkutteli lähtemään kauppaan kesken työpäivän, mutta sitten kielsivätkin enää menemästä takaisin. Sen jälkeen mentiin Alkon kautta rautatieasemalle, jossa Mikko osti meille liput Tampereen junaan. Tampereella oltiin hetki pelihallissa pelaamassa ja odottelemassa Jyväskylän vahvistusta. minkä jälkeen siirryttiin syömään Laternaan. Laternassa oli todella hidas palvelu, mutta onneksi ruoka oli hyvää. Varsinkin alkuruoka – suolakurkkuja, smetanaa ja hunajaa – oli täydellistä. Koska junia ei mene koko yötä, piti syömisen jälkeen lähteä jo takaisin Helsinkiin. Loppuilta vietettiin Vltavassa Yatzya pilkkuun asti pelaten.

Kiitokset kavereille, että järjestivät juuri minulle sopivat juhlat. Sellaiset “hassu asu ja esiintymistä Espan puistossa” -tyyppiset polttarit eivät ole minua varten.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.