Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Lähtölaskenta pieneen sydämeen

Nyt alkaa varmaan olla jo aika kertoa, mikä sivun yläkulman laskuri oikein on. Jotkut sitä ovat jo kyselleetkin, mutta olen tarkoituksella jättänyt vastaamatta.

Laskuri laskee päiviä minun ja Tian häihin, jotka järjestetään siis ensi viikon lauantaina. Vähän jo jännittää, mutta onneksi häistä tulee pienet ja intiimit, joten järjestelyjen kanssa ei ole tarvinnut liikaa hermoilla.

Tutustuin Tiaan vuonna 1996 Roxette-postituslistalla, jossa Tia myi Pearls Of Passion -levyä. Ensimmäinen viestini Tialle 15.6.1996 oli näin romanttinen:

Hei!

> Hi there! I have a copy of the original Pearls of Passion CD for sale. Anyone
> interested? If so, write me. My address is tive@sci.fi

Mita maksaa?

- Visa

Kirjoittelimme sähköposteja ja tapasimme muutaman kerran tosielämässäkin. Vuonna 1999 olimme molemmat etsimässä omaa asuntoa ja koska yksiöt olivat niin kalliita, päätimme hankkia yhteisen kaksion, mutta ihan vaan kämppiksinä. Sen arvaa kuinka siinä käy ja myöhemmin samana vuonna olimme yhdessä. Kihloissa olemme olleet maaliskuusta 2003.

Naimisiin menemme käytännössä Hayao Miyazakin Totoro-elokuvan takia. Halusin lähteä tänä vuonna Japaniin maailmannäyttelyyn, erityisesti koska sinne on rakennettu Satsukin ja Mein talo kyseisestä elokuvasta. Tia ilmoitti, että Japaniin voidaan mennä, jos se on samalla häämatka. Eihän siinä sitten muu auttanut kuin ruveta järjestelemään häitä.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.