Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Kummia Kuukkeleita

Tietoisuuteni Blogistanin trendeistä on ilmeisesti pudonnut lähes nollaan, kun en ole tunnistaa Kultainen Kuukkeli -kisan finalisteja. Suurimmassa osassa kategorioista on vain yksi-kaksi tuttua blogia. Suuren osan ehdokkaista voisi minun puolestani siirtää suoraan Vähän tunnettu blogi -kategoriaan. Mikä ihmeen ei sinutella tai Kuukauden kuvat? Ja kuka on Peter Elk?

Ihmettelen myös, että mahtoiko ääniä hukkua myös palvelinongelmien jälkeen? Kuukkelisivuilla annetaan ymmärtää, että Paras merkintä -kategoriassa olisi ehdokkaina kaikki äänestetyt merkinnät, mutta ainakaan minun äänestämääni Lehden Puhelinherätys puhuttaa kirkon piirissä -kirjoitusta ei ehdokkaana ole.

Ja pettyneenä siihen, ettei minua valittu ehdokkaaksi, olen liittänyt oheen Keitetyn Kumiperunan hienon karsiutuneiden blogien tunnuksen.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.