Kirja vapautettu

Vapautin tänään ensimmäistä kertaa BookCrossingiin rekisteröimäni kirjan. BookCrossingin ideana on kierrättää kirjoja jättämällä niitä julkisille paikoille. Kirjoihin on merkitty erityinen koodi, joka syötetään BookCrossingin nettipalveluun ja jonka avulla pääsee näkemään, missä kyseinen kirja on aiemmin kiertänyt. Toivottavasti joku löytää John Irvingin Kaikki isäni hotellit Helsingin pääpostisalista, jonne sen jätin, ja käy vielä kertomassa itsestään BookCrossingin saitilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s