Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Kultainen Kuukkeli on täällä taas

Suomalaiset blogipalkinnot Kultaiset Kuukkelit ovat taas jaossa. Ehdokasäänestys on jo alkanut ja jatkuu 28.3. asti. Lopulliset palkinnot jakaa arvovaltainen raati. Voittajat julkistetaan huhtikuussa Helsingissä. Ikävä kyllä tarkempaa tietoa ajasta ja paikasta joudutaan tänäkin vuonna odottamaan.

Niin ja toki blogikilpailulla on myös blogi. Koska kilpailua on järjestämässä kaksi Jannea (Schizo ja Pers), olisi kiva tietää kumpi Janneista kirjoittaa Kuukkeliblogiin. Tähän mennessä julkaistujen juttujen kirjoittajana kun on vain “Janne”.

Päivitys: No huh huh, joku alimpaan helvettiin kirottava idiootti on murtautunut Kultaisen Kuukkelin (ja ButtUglyn Weblogin) palvelimelle ja tuhonnut sieltä löytyneet tiedostot. Sivut palaavat linjoille lähiaikoina.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.