Kultainen Kuukkeli on täällä taas

Suomalaiset blogipalkinnot Kultaiset Kuukkelit ovat taas jaossa. Ehdokasäänestys on jo alkanut ja jatkuu 28.3. asti. Lopulliset palkinnot jakaa arvovaltainen raati. Voittajat julkistetaan huhtikuussa Helsingissä. Ikävä kyllä tarkempaa tietoa ajasta ja paikasta joudutaan tänäkin vuonna odottamaan.

Niin ja toki blogikilpailulla on myös blogi. Koska kilpailua on järjestämässä kaksi Jannea (Schizo ja Pers), olisi kiva tietää kumpi Janneista kirjoittaa Kuukkeliblogiin. Tähän mennessä julkaistujen juttujen kirjoittajana kun on vain ”Janne”.

Päivitys: No huh huh, joku alimpaan helvettiin kirottava idiootti on murtautunut Kultaisen Kuukkelin (ja ButtUglyn Weblogin) palvelimelle ja tuhonnut sieltä löytyneet tiedostot. Sivut palaavat linjoille lähiaikoina.

2 ajatusta artikkelista “Kultainen Kuukkeli on täällä taas

  1. Jos se olisin minä, niin allekirjoitus olisi ”Schizo-Janne”. Tietenkin tässäkin tapauksessa olisi hyvä, jos allekirjoitus olisi ”Pers-Janne”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s