Java Symposium alkaa

Sijainti: Caesar's Palace, Las Vegas, Nevada

Saavuimme eilen Las Vegasiin TheServerSide Java Symposiumiin. Matkaan kului parikymmentä tuntia – ensin Helsingistä Frankfurtiin, sieltä Denveriin ja sitten vasta päästiin Las Vegasiin. Aikavyöhykkeiden vaihtumisen takia eilinen vuorokausi tuntui jatkuvan ikuisesti.

Oli melkoisen epätodellinen tunne ajaa The Strip -pääkatua Ford Mustangilla kun edessä näkyivät Las Vegasin kuuluisat valomainokset ja hotellit. Hotellina on yksi Vegasin vanhoista hotelleista, Bally’s. Huone on kerroksessa 21 ja se on suurempi kuin monen yksiö. Pieni pettymys oli, ettei nettiyhteys kuulu hintaan, mutta onneksi konferenssissa on ilmainen WLAN-yhteys.

Tällä hetkellä bloggaan konferenssin avajaistilaisuudesta. Kohta päästään varmaan ihan oikeasti asiaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s