Linko ja Blogilista

Blogilista.fi ei tunnu huomaavan Lingon päivityksiä. Ongelmana lienee se, että Blogilista seuraa Lingon RSS-syötettä, jonka rivimäärä pysyy koko ajan lähes samana. Syötteessä on mukana aina 15 uusinta linkkiä, eli kun yksi uusi linkki lisätään, yksi vanha linkki putoaa pois.

Olen varma että Sami saa Blogilistan korjattua, mutta sillä välin käykääpä ihan manuaalisesti katsomassa Lingon päivitykset. Sinne tulee kuitenkin useampia lisäyksiä joka päivä (tai ainakin yksi lisäys ja ainakin melkein joka päivä).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s