Mac mini

Kuten kaikki varmaan jo tietävätkin, Apple julkaisi Mac mini -tietokoneen tässä jokin aika sitten. Mac mini on hyvin, hyvin pienikokoinen laite, jossa ei ole mitään turhaa. Se onkin tarkoitettu helpoksi siirtymätavaksi PC:stä Maciin; käyttäjille, joilla on jo hankittuna näyttö, näppäimistö ja hiiri.

Itse olin yllättynyt siitä, ettei Apple tuonut markkinoille ”olohuonetietokonetta”, sellaista jonka saisi helposti kytkettyä telkkariin ja käytettyä DVD-soittimena ja -tallentimena ja musiikkisoittimena. Ei sekään tietenkään mahdotonta ole, mutta silloin pitää ostaa lisälaite, esimerkiksi ElGaton EyeTV, josta on muuten nyt saatavana digi-tv-versiot niin antennille, satelliitille kuin kaapelillekin.

Lisää Mac ministä löytyy kymmeniltä eri saiteilta. Tässä muutama mielenkiintoinen linkki:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s