Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Mac mini

Kuten kaikki varmaan jo tietävätkin, Apple julkaisi Mac mini -tietokoneen tässä jokin aika sitten. Mac mini on hyvin, hyvin pienikokoinen laite, jossa ei ole mitään turhaa. Se onkin tarkoitettu helpoksi siirtymätavaksi PC:stä Maciin; käyttäjille, joilla on jo hankittuna näyttö, näppäimistö ja hiiri.

Itse olin yllättynyt siitä, ettei Apple tuonut markkinoille “olohuonetietokonetta”, sellaista jonka saisi helposti kytkettyä telkkariin ja käytettyä DVD-soittimena ja -tallentimena ja musiikkisoittimena. Ei sekään tietenkään mahdotonta ole, mutta silloin pitää ostaa lisälaite, esimerkiksi ElGaton EyeTV, josta on muuten nyt saatavana digi-tv-versiot niin antennille, satelliitille kuin kaapelillekin.

Lisää Mac ministä löytyy kymmeniltä eri saiteilta. Tässä muutama mielenkiintoinen linkki:

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.