Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Sulakkeelle 18 miljoonaa euroa pääomaa

Business Wire: Benchmark Capital Invests in Sulake, the Company behind the Leading Online Teen Community and Game Property Habbo Hotel

Benchmark Capital today joined the Habbo success story by leading an investing round of $ 23.5 million in Sulake Corporation – the creator of Habbo Hotel. Current owners of Sulake, 3i Group plc and Finnish telecom company Elisa Group, co-invested in the financing. — Sulake operates in various areas of the interactive entertainment industry; the fastest growing segment of the global entertainment and media market. Interactive entertainment is expected to grow from 25 to 55 billion USD between 2004 and 2008, averaging an impressive 20 percent compound annual growth.

Helsingin Sanomat: Peliyhteisö Habbo Hotel pyrkii Kiinan ja Korean markkinoille

Internetpelejä tuottava suomalainen Sulake-yhtiö on saanut pääomasijoittajilta yhteensä 18 miljoonaa euroa toimintansa kehittämiseen. Sulakkeen päätuote on varsinkin teinien suosima Habbo Hotel -pelimaailma.

Ja lisää:

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.