Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Wanted: Apple-tulostinadapteri

apple_printer_port.gifOnko kenelläkään myydä/lahjoittaa adapteria, jolla saisi G4-koneelta tulostettua ikiaikaiseen Applen lasertulostimeen? Koneesta kun ei löydy tulostimen kanssa yhteensopivaa pyöreää liitintä. Tulostimena on halpismalli LaserWriter 4/600 PS.

Tiedän, että varsinkin sellaisia adaptereita, joilla saa printterin kiinni ethernet-verkkoon, on ollut olemassa jo ainakin viimeiset kymmenen vuotta. USB-adapterit ovat uudempia ja huomattavasti kalliimpia. Ei oikein kiinnostaisi ostaa adapteria, joka maksaa enemmän kuin uusi tulostin.

Jos siis laatikoiden pohjalta tuollainen adapteri löytyy, olisin erittäin kiinnostunut!

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.