Pönttöpää

Romu ja lampunvarjostin

Romulla on jo kolmatta kertaa puolen vuoden sisällä ”lampunvarjostin” päässä. Ensin se kastroitiin, sitten se tappeli ja onnistui työntämään tassunsa toisen hampaiden väliin ja nyt siltä leikattiin silmäluomesta pieni hyvänlaatuinen kasvain. Luulisi, että koira olisi jo oppinut tulemaan toimeen varjostimensa kanssa, mutta ei. Edelleen sen on yhtä hankala hahmottaa missä varjostin loppuu ja seinä alkaa. Se kolistelee varjostintaan ovenpieliin, se törmäilee sen kanssa lumipenkkaan (pönttöä ei ole vielä uskaltanut ottaa pois lenkin ajaksi, koska se ei ole kuin sekunnin murto-osa ja koira on raapaissut leikkaushaavan auki) ja se pelästyttää Woodya tökkimällä varjostimella kylkeen.

Toisaalta Romu on hankala varjostimensa kanssa myös tahallaan. Se on huomannut ulkona hauskan leikin: kun varjostimen upottaa lumihankeen ja nostaa äkillisesti leukaansa, hyvällä onnella iso lumipaakku lentää kaaressa. Tätä sitten voi toistaa kymmeniä kertoja lenkin aikana. Kotona sitten kaivetaan varjostimen koloista lunta ja muuta sinne jäänyttä ainesta.

3 ajatusta artikkelista “Pönttöpää

  1. Ihanaa! Meiän koira on just samallainen ku sillä on kerran ollu tollanen pönttö päässä. Se kokoajan törmäs kaappeihin ja oviin ja mä oikeen kauhulla odotin ku se käveli. 5 sekunnin välein kuulu se kauhee töks kun koira oli kävelly ovea päin 😀

  2. Semmosia höpösiä ne ovat. Meidän Nasu oli sterilointinsa jälkeen ihan pöhkö sen pönttönsä kanssa. Me otettiin pönttö lenkeille veks, koska sen kanssa menosta ei tullut mitään Nasun hurjistuessa aivan suunniltaan nähtyään toisia koiria. Ilmeisesti pönttö päässä ei voi kohdata sen mielestä kavereita… Himaan tullessa aluks kauhee taistelu, miten se pönttö saadaan takasin sen päähän. AIka pian se tajusi, että pöntön lisäksi saa aina namin ja työnsi pään pönttöön jo ihan itsekseen, senkin jälkeen kun sitä ei enää tarvinnut pitää – työnsi siis päänsä lattialla suullaan olevaan pönttöön, seisoi hölmönä siinä, veti pään pöntöstä ja istahti ja antoi tassua. ”namit nyt tänne!”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s