Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

MBnet 10 vuotta

MBnetin blogi net.nyt kertoo, että MBnet on nyt 10-vuotias. MBnet aloitti taipaleensa BBS:nä, mutta kehittyi myöhemmin tilaajien (ja muidenkin) omaksi www-palveluksi. Janne Pikkarainen kertoo:

MikroBitin numerossa 12/1994 esiteltiin tilaajille tarkoitettu uutuus: MBnet-purkki, johon otettiin yhteys modeemilla. Tekstipohjainen terminaaliohjelmalla käytettävä käyttöliittymä oli karu, mutta nopeakäyttöinen ja taatusti mainosvapaa, mitä nyt jossain vaiheessa purkin elinkaarta uudemmat nodekoneet mainostivat sisäänkirjautumisen yhteydessä yksirivisellä tekstillä jotain tyyliin “Bitit siirtää <tähän jonkin mikrovalmistajan nimi>”.

Onnea MBnetille!

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.