Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Ottakaa opiksenne

Helsingin Sanomat: Viestintävirasto kehottaa välttämään Internet Exploreria

Viestintävirasto kehottaa internetissä surffailevia välttämään Microsoftin Internet Explorer -selainohjelman käyttöä. — (Viestintäviraston Cert-fi-palvelun tietoturva-asiantuntija Jani Arnell) suosittelee käyttämään muita selainohjelmia, kunnes Microsoft julkaisee korjaustiedoston haavoittuvuuteen. Muita selainohjelmia on mm. Opera ja Mozilla-pohjainen Firefox.

Vaihtoehdoista kertoo lisää Browse Happy.

Päivitys: Ja voi surkeus mikä päivitys onkaan. On tainnut Microsoftin iso pomo soittaa Viestintäviraston isolle pomolle:

Digitoday: Cert-fi hyllytti selainsuosituksensa

Viestintäviraston Cert-fi-tietoturvaryhmä on poistanut sivuiltaan suosituksen IE:n käytön lopettamista toistaiseksi. Cert-fi:n Arsi Heinosen mukaan suositus herätti liikaa kummastusta, eikä vaihtoehtoisen selaimen käyttäminen ole kaikille mahdollinen vaihtoehto.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.