Tuplaespresso – tuplahinta

Työkaverit ottivat lounaalla Cantina Westissä jälkiruoaksi tuplaespressot. Kahvi oli pahaa automaattilitkua. Kassalla sitten selvisi, että tuplaespresson hinta on kahden espresson hinta, eli kupillisesta sai pulittaa uskomattomat viisi euroa. Kun sitten tarjoilijalta kysyttiin, onko hän nyt aivan varma hinnasta, tyttö sanoi, että ”kyllä, koska koneessa lukee niin”. Taisi olla kaupungin kalleinta automaattikahvia.

3 ajatusta artikkelista “Tuplaespresso – tuplahinta

  1. No huh huh. Muistaakseni tuolla ei edes saa kunnollista pressoa, taisi jopa crema puuttua? Tai sitten sekoitan Cantinan johonkin toiseen paikkaan.

  2. Cantina Westissä olen minäkin saanut jotakuinkin huonointa ravintolapalvelua ikinä. Meitä oli isompi seurue ihmisiä liikkeellä. Kysyimme yläkerrassa savutonta pöytää ja meidät ohjattiin alakertaan. Sanoimme että siellä olivat kaikki pöydät vaikuttaneet varatuilta, mihin tarjoilija että ”ei ei, istukaa ihan mihin tahansa, on siellä tilaa”. Alakerrassa tyhjään pöytään asetuttuamme paikalle ryntäsi isokokoinen henkilökunnan edustaja. Hän huusi — siis todella kirjaimellisesti huusi suoni otsassa pullistellen — että keitä kuvittelemme olevamme kun istumme varattuun pöytään, joudumme jonottamaan kuten muutkin. En muista olimmeko niin nälkäisiä, että olisimme vielä palanneet sinne yläkertaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s