Habboa mediassa

Habbo Hotel on taas ollut esillä suomalaisessa mediassa. Tämänaamuisessa YLEn Opinportin Tietoyhteiskunta-sarjassa käsiteltiin Habbo Hotelia. Jakso jäi näkemättä, mutta Sulake Labsin toimitusjohtajan Timo Soinisen haastattelu (RealVideo) löytyy netistä.

Verkkouutisten julkaisemassa STT:n uutisessa Animaatioita tarvitaan myös tieteessä ja teollisuudessa kauppa- ja teollisuusministeriön projektipäällikkö Petra Tarjanne sanoo, että Remedy Entertainment -yhtiön Max Payne -peli ja Sulake Labsin Habbo Hotel -virtuaaliyhteisö ovat hänen mukaansa tervetulleita vientivetureita suomalaiselle animaatiobisnekselle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s