BlogStop

Haluatko estää BlogSpotissa hostattujen blogien näkymisen Päivän pamauksessa? Tallenna kirjanmerkiksi tämä linkki ja klikkaa sitä, kun esillä on oma blogilistasi, Suomen blogilista, top-lista tai muu vastaava.

Toimii ainakin Safarissa ja Macin IE:ssä. Reloadaa sivu, niin linkit ovat taas näkyvissä.

18 ajatusta artikkelista “BlogStop

 1. Tylyä. 😉

  Jos haluaa vain merkata blogspotit punaiseksi (varoituksena?), voisi sen lopun display=’none’ -kohdan vaihtaa muotoon color=’#f00′ .

  Tälläpä onkin kiva leikkiä. Kiitos, Visa.

 2. Don’t get me wrong, mutta jostain syystä en ole kovin innostunut useimpien BlogSpotissa hostattujen blogien tyylistä. Koska blogilistalle tulee nykyään niin isoja määriä uusia blogeja kerralla, on kiva pystyä erottelemaan joukosta muut kuin blogspottilaiset.

 3. En ole parikymmpinen opiskelija enkä ole miespuolinen. En julkaise omaa blogia (vielä), mutta jos julkaisisin, aloittaisin todennäköisesti jollain äideille ja tyttärille soveltuvalla helpolla tavalla (kuten BlogSpot). Myös lukijana olen kiinnostunut seuraamaan arkisia tarinoita, joiden kynnys tulla julkaistuksi on matalampi, kun tekniikan kanssa ei tarvitse takuta. Miten niin BlogSpotilaisten kirjoitustapa ja aiheet ovat tyylittömiä? Itse olen törmännyt niissä niin nuorten, vimmaisten älykkömiesten pohdintoihin kuin kotiäidin vuodatuksiinkin. Ei mitään yhteistä kaavaa ja tyyliä siis.

 4. Minua eivät kiinnosta älykkömiesten pohdinnat eivätkä kotiäitien vuodatuksetkaan. Olen enemmän nörttiblogien kannattaja ja myönnän sen julkisesti. Niitä en ole BlogSpotista löytänyt ja siksi tämä skripti. En väitä, että kaikki BlogSpot-blogit olisivat huonoja – en vain ole itse löytänyt sieltä vielä yhtään itseäni kiinnostavaa (paitsi Kysyn vaan ja JMT ja molempien blogit ovat kuolleet).

 5. Hienoa! Loistavaa! Tätä on kehitettävä! Saako jostain filtterit myös Mac-blogeille ja ameriikankielisille virityksille? Entä Diaryland-blogit? Eipä jätetä hommaa kesken.

 6. Hyvä alku internetin asteittaiselle muuttamiselle suljetuksi yhteisöksi.

  Onko tämä tulkittava niin, että omassa blogissasi kirjoittamasi jutut ovat tasokkaampia kuin yhdessäkään blogspot-blogissa joita en usko sinun edes lukevan, miksi muuten tuo suodatin?

 7. No hohhoijaa, Kari, eiköhän Visa ole selittänyt motiivejaan jo ihan tarpeeksi moneen otteeseen. Kyse ei siis ole tasosta (tai sen puutteesta), vaan siitä, että suurin osa BlogSpot-blogeista ei yksinkertaisesti käsittele asioita, jotka häntä kiinnostaisivat. Koska BlogSpot-blogeja on helppo perustaa, niitä tulee lisää nopeaan tahtiin, minkä seurauksena Päivän Pamauksen seuraaminen vaikeutuu.

  Luulis ymmärtävän.

 8. No kylläpäs tämä nyt herättää voimakkaita mielipiteitä. Tämä skripti on tehty hetkellä, jolloin minulla oli viikon sähköpostit, viikon RSS-feedit ja viikon blogit lukematta. Halusin jollakin tapaa suodattaa Päivän pamauksessa olevia uusia blogeja niihin jotka sillä hetkellä käyn läpi ja niihin joita en (ainakaan sillä hetkellä). Tuskin se, että itse omassa www-selaimessani estän muutaman linkin näkymisen vaikuttaa kovin paljon kenenkään muun elämään.

  Ja mikä hiton suljettu yhteisö? Eikös tämä Internet aika suljettu ole jo nyt, kun sen käyttämiseen vaaditaan nettiyhteys, päätelaite ja käyttäjältä vieläpä jonkinasteisia aistitoimintojakin.

 9. Aivan loistavaa! 🙂 Itsekin olen miettinyt jo moneen otteeseen vastaavan virityksen tekoa (tosin erilaisella toteutuksella), mutta aina se on jäänyt tekemättä.

  Syyt ovat samat kuin Visallakin, sillä en ole yhtä lukuun ottamatta törmännyt kuin yhteen mielenkiintoiseen BlogSpot-blogiin. Se lienee sitten se poikkeus, joka vahvistaa säännön.

  Se filtteröinti Diarylandeille ynnä muille vastaaville olisi oiva lisä vielä. 😉

 10. Onkohan tuossa bugi, kun ainakin minun tuliketussani klikkauksen jälkeen näkyviin jää vain statistiikkapalvelun linkki. Eikä mitään muuta.

  (For the record jos se ketään kiinnostaa: minä tykkään monista blogspotblogeista 🙂

 11. Suosittelen myös seuraavaa bookmarkletiä:

  javascript:for(i=0;i<=(document.links.length-1);i++){lnk=document.links[i];if(lnk.href.indexOf('visakopu.net')!=-1)lnk.style.display='none'}

 12. Jokaisellahan on toki oikeus filtteröidä sisältöä mielensä mukaan ja lukea mitä haluaa, ei siinä mitään

  Mutta jotenkin tuntuu siltä että tuollaisilla pelkkään sijaintiin pohjaavilla välineillä haaskataan innovatiivisuutta ja mennään siitä mistä aita on matalin sen sijaan että energiaa käytettäisiin blogiavaruuden hallittavuuden ja luokiteltavuuden parantamiseen.

  Miten olisi vaikka blogilista ver 2.0 jossa pakolliset asiasanat kuvaamassa blogin sisältöä ja teemoja tai jotain muuta käytännöllistä ja suodatusta helpottavaa ?

  Sisällöstähän tässä kai ollaan kiinnostuneita eikä teknisestä alustasta ?

  Toki blogspotin alta löytyy paljon tauhkaakin mutta taas esimerkiksi Sediksen elokuvablogin kaltaisia helmiä joita seurailee sisällön ja tyylin puolesta ilolla vaikka välttämättä kaikista leffoista edes itse kaikkea tajuaisikaan.

  Ainakaan itselläni ei enää työpäivän jälkeen riitä kovin paljoa intoa siihen että vielä kotona erikseen säätäisi omien leluviritysten kanssa kun päivä tullu painittua tuotannon tietojärjestelmien ja tuotetiedon hallinnan ja muiden kommervenkkienkanssa jolloin helppokäyttöinen ja käyttäjää lähelle tuotu blogialusta on ideaali väline tähän tarkoitukseen.

 13. heheheh… no joo, mä ja mun wannabe-blogi kärsitään jotain kollektiivista salaliittoa ja kaikki scriptit on meitä vastaan jo valmiiksi, ei näy päivitykset, ei päästä toplistoille pinserissä ja en tiedä voiko meitä lisätä edes pamaukseen. Ongelma on sivujeni osoitteessa joka sisältää viehättävät – – viivat, ja koska en ole nörtti vaan angstinen mediakurtisaani en osaa ratkaista ongelmaa saati että kukaan toivoisikaan sitä 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s