Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Taas sitä itseään

Aina silloin tällöin bloggaajat (kuten minäkin) kokevat pakottavaa tarvetta määritellä sitä, mitä bloggaus ja blogit ovat. Tällä kertaa aiheeseen ovat tarttuneet Pers-Janne ja Mitvit.

The Butt Ugly Weblog: Mikä on blogi? (kursivoinnit alkuperäisen kirjoittajan)

Blogi on erittäin onnistunut julkaisumuoto. Se yhdistää hyvän käytettävyyden, alhaisen julkaisukynnyksen ja helpon luettavuuden (patologisesti kammottavia väri- tai fonttivalintoja ei nyt lasketa) Internetin suureen lupaukseen, jonka mukaan jokainen voi saada oman äänensä kuuluviin.

Mitvit: Isi, mitä tarkoittaa “subjektiivinen”?

Minulle verkkolokit ovat 2000-luvun vähemmän liimaahaistellutta punkkia. Edullinen ja helppo tapa ilmaista itseään vapaasti, ilman rajoitteita, suodattimia tai vaatimusta osaamisesta. — Verkkokirjoittamisen ihanuus on juuri siinä, että kuka tahansa voi kirjoittaa mistä tahansa, millä tyylillä tahansa, käyttäen määrättömän määrä hymiöitä, asteriskeja tai hämähäkkejä väärinpäin. Mekin, jotka emme oikeasti osaa. Mitä enemmän verkkoon suodattuu ei-tietoteknisten ihmisten tuottamaa ei-tietotekniikkaa käsittelevää tekstimassaa, sitä onnellisemmaksi tulen.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.