Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Joi Ito Suomeen ensi viikolla

Bloggauksensa kautta julkkikseksi noussut Joi Ito tulee ensi viikolla luennoimaan Helsinkiin. Tässä kutsun teksti:

Tervetuloa avoimeen keskustelutilaisuuteen Joichi Iton kanssa Helsingissä torstaina 14.10. klo 17.30 Korjaamolla, Töölönkatu 51b. Joichi “Joi” Ito on kansainvälisesti arvostettu sijoittaja, aktivisti ja musiikin vapaan levityksen sekä tee se itse-median näkyvä puolestapuhuja. Jatkona prof. Lawrence Lessigin toukokuiselle vierailulle on suomalaisella yleisöllä jälleen harvinainen mahdollisuus kuulla ja haastaa kansainvälistä vaikuttajaa. Teemana on “The Future of the Music Business.”

Tilaisuuden järjestää Aula.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.