Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Word up!

Visakopu.net on nyt päivitetty WordPressin versioon 1.2.1, joka oli ainoastaan turvallisuuspäivitys. Se on ensimmäinen virallinen päivitys WordPressiin pitkään aikaan, koska kehittäjät ovat työstämässä versiota 1.3, joka tuonee softaan paljonkin uusia ominaisuuksia. Mikään kehittäjien blogissa heinäkuussa mainituista uudistuksista ei kuitenkaan ainakaan minua kovasti sykähdyttänyt.

Uuden version spämmisuojaus voi tulevaisuudessa olla tärkeäkin ominaisuus, mutta tähän asti WPBlackList on riittänyt. WPBlackLististä on muuten ilmestynyt juuri versio 2.0, jonka löysin, kun etsin linkkiä kyseiseen pluggariin. Harmillista, ettei pluginilla ole kotisivua, vaan versiojulkistuksia tehdään epämääräisesti WordPressin keskustelualueella. WPBlackListin avulla kaikki tietystä IP-osoitteesta lähetetyt tai tietyn linkin sisältävät kommentit menevät moderoitaviksi eivätkä automaattisesti näkyviin blogissa. IP- ja linkkilistaa voi muokata ja juuri näitä toimintoja on parannettu kakkosversiossa.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.