Word up!

Visakopu.net on nyt päivitetty WordPressin versioon 1.2.1, joka oli ainoastaan turvallisuuspäivitys. Se on ensimmäinen virallinen päivitys WordPressiin pitkään aikaan, koska kehittäjät ovat työstämässä versiota 1.3, joka tuonee softaan paljonkin uusia ominaisuuksia. Mikään kehittäjien blogissa heinäkuussa mainituista uudistuksista ei kuitenkaan ainakaan minua kovasti sykähdyttänyt.

Uuden version spämmisuojaus voi tulevaisuudessa olla tärkeäkin ominaisuus, mutta tähän asti WPBlackList on riittänyt. WPBlackLististä on muuten ilmestynyt juuri versio 2.0, jonka löysin, kun etsin linkkiä kyseiseen pluggariin. Harmillista, ettei pluginilla ole kotisivua, vaan versiojulkistuksia tehdään epämääräisesti WordPressin keskustelualueella. WPBlackListin avulla kaikki tietystä IP-osoitteesta lähetetyt tai tietyn linkin sisältävät kommentit menevät moderoitaviksi eivätkä automaattisesti näkyviin blogissa. IP- ja linkkilistaa voi muokata ja juuri näitä toimintoja on parannettu kakkosversiossa.

4 ajatusta artikkelista “Word up!

 1. Ainakin on näemmä tämä kommenttiosio mennyt sekaisin täälläkin… 😮 Hittolainen kun ei pääse siihen käsiksi töistä.

  Tein alkuperäisestä WordPress-kansiosta ensiksi varmuuskopion. Sitten uploadasin kaikki uudet tiedostot lukuunottamatta index.php:tä, wp-layout.css:ää ja wp-content-hakemistoa. Sitten ajoin wp-admin/upgrade.php:n ja kaikki on tuntunut toimivan ihan ok.

 2. Okei, eli näitä tiedostoja ei pidä korvaaman, ainakaan siis jos on tehnyt niihin muutoksia:

  index.php
  wp-content (hakemisto)
  wp-comments.php
  wp-layout.css

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s