Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Missä olit kun Estonia upposi?

Tänään on kulunut kymmenen vuotta autolautta Estonian uppoamisesta.

Muistan missä olin, kun kuulin tapauksesta ensimmäisen kerran. Olin silloin yläasteella ja juuri tullut aamulla kouluun. Opettajainhuoneen vieressä oli pienempi kopiokonehuone, jossa oli kärryssä telkkari ja videot. Kaikissa luokkahuoneissa ei ollut tv:tä, joten kärrytelkkaria lainattiin aina tarvittaessa. Tällä kertaa tv oli laitettu seinään kopiokonehuoneessa. Sen eteen oli kokoontunut yksi opettaja ja muutamia oppilaita seuraamaan ylimääräistä uutislähetystä. En muista minkälaisia tunteita uutinen herätti silloin tai ymmärrettiinkö haverin suuruutta vielä, mutta kyllä sillä jokin vaikutus oli, koska muistan hetken elävästi.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.