Marielta uusi albumi

Aina kun tulee ihmisten kanssa puheeksi Roxette, he kysyvät mitä sille Roxetten laulajalle kuuluu, sille jolla oli aivokasvain. Tähän mennessä on pitänyt vastata, ettei ole tietoa. Että se on kai tekemässä uutta levyä tai jotain. Ja että syöpähoito on kai aika rankkaa. Ja ettei Marieta ole paljon julkisuudessa näkynyt.

Tänään kuitenkin julkistettiin ihan virallisia Marie Fredriksson -uutisia ja hyviä sellaisia: Marielta ilmestyy 27.10. albumi ”The Change”. Marie ei ole koskaan aikaisemmin julkaissut englanninkielistä soolomateriaalia ja viimeisimmästä kokonaan uudesta ruotsinkielisestä levystäkin on kulunut jo kahdeksan vuotta. Ensimmäinen sinkkulohkaisu, ”2:nd Chance”, ilmestyy 6.10. The Daily Roxette tulee laittamaan nettiin näytteen kappaleesta heti julkaisupäivänä.

Yksi ajatus artikkelista “Marielta uusi albumi

  1. Wau, upeata! Itse asiassa aivan loistavaa!! 🙂

    Ihanaa kuulla hyviä uutisia Mariesta.

    Ja tuo sinkkuhan tulee jo parin viikon päästä ja levykin reilun kuukauden!

    Mitenköhän tässä nyt malttaa ollenkaan mennä nukkumaan…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s