Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Marielta uusi albumi

Aina kun tulee ihmisten kanssa puheeksi Roxette, he kysyvät mitä sille Roxetten laulajalle kuuluu, sille jolla oli aivokasvain. Tähän mennessä on pitänyt vastata, ettei ole tietoa. Että se on kai tekemässä uutta levyä tai jotain. Ja että syöpähoito on kai aika rankkaa. Ja ettei Marieta ole paljon julkisuudessa näkynyt.

Tänään kuitenkin julkistettiin ihan virallisia Marie Fredriksson -uutisia ja hyviä sellaisia: Marielta ilmestyy 27.10. albumi “The Change”. Marie ei ole koskaan aikaisemmin julkaissut englanninkielistä soolomateriaalia ja viimeisimmästä kokonaan uudesta ruotsinkielisestä levystäkin on kulunut jo kahdeksan vuotta. Ensimmäinen sinkkulohkaisu, “2:nd Chance”, ilmestyy 6.10. The Daily Roxette tulee laittamaan nettiin näytteen kappaleesta heti julkaisupäivänä.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.