Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Lakko

Minun puolestani voisi olla joukkoliikennelakko useamminkin, jos sillä on tällainen vaikutus. Tuolta Espoon suunnasta tullaan junalla, jotka liikkuivat normaaliin tapaan. Tai siis oikeastaan normaaliakin sujuvammin. Ilmeisesti kaikki helsinkiläiset ovat joko jääneet tänään kotiin tai lähteneet liikkeelle omalla autolla. Junassa oli tavallista maanantaiaamua tyhjempää ja juna oli Helsingissä tavallista pari minuuttia nopeammin. Harmillista oli vain se, että joutui kävelemään ensin Etu-Töölöön hierojalle ja sitten vielä keskustan toiselle laidalle töihin. Onneksi oli aurinkoinen sää.

Mutta vakavasti puhuen, sääliksi kävi niitä muutamia, jotka näin aamulla seisomassa ratikkapysäkillä vaunua odottamassa. Saavat odottaa aika pitkään.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.