Lakko

Minun puolestani voisi olla joukkoliikennelakko useamminkin, jos sillä on tällainen vaikutus. Tuolta Espoon suunnasta tullaan junalla, jotka liikkuivat normaaliin tapaan. Tai siis oikeastaan normaaliakin sujuvammin. Ilmeisesti kaikki helsinkiläiset ovat joko jääneet tänään kotiin tai lähteneet liikkeelle omalla autolla. Junassa oli tavallista maanantaiaamua tyhjempää ja juna oli Helsingissä tavallista pari minuuttia nopeammin. Harmillista oli vain se, että joutui kävelemään ensin Etu-Töölöön hierojalle ja sitten vielä keskustan toiselle laidalle töihin. Onneksi oli aurinkoinen sää.

Mutta vakavasti puhuen, sääliksi kävi niitä muutamia, jotka näin aamulla seisomassa ratikkapysäkillä vaunua odottamassa. Saavat odottaa aika pitkään.

2 ajatusta artikkelista “Lakko

  1. Totesin ihan samaa. Törkeästi yksityisautoillen menin töihin lakkopäivänä (niinkuin usein muulloinkin) ja totesin että koskaan ei liikenne ole ollut aamuisin yhtä sujuvaa. Manskulla joutui valoihin pysähtymään vain kaksi kertaa. Sama homma myös viiden aikaan töistä kotiin ajaessa.

    Pakostakin tuli mieleen että ne ovat sittenkin ne bussit jotka liikenteen keskustassa tukkivat 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s