Portin tarvetta

Tietäisiköhän joku tämän blogin lukijoista käsityöläistä, joka tekisi meille koiraportin? Tietysti myös jonkin yrityksen valmistamat portit tai sermit käyvät, jos jostain vain löytyisi suunnilleen sopivan kokoinen. Tarvitsisimme siis kevyehkön, mieluiten metallista valmistetun portin, jolla voisi rajoittaa koirien kulkua asunnossa silloin kun olemme itse poissa. Puutarhaportit olisivat muuten hyviä, mutta ne ovat yleensä liian raskaita sisätiloihin. Yst.vast. tämän blogin toimitukseen.

Tukholmassa nähtiin jo marokkolaisia tuotteita myyvässä kaupassa hieno rautainen sermi, josta ei ikävä kyllä tullut otettua edes kuvaa. Ostamatta se jäi sen takia, että lentokoneessa sellainen vähintään 30 kiloa painava ja kooltaan valtava esine olisi ollut hieman hankala.

3 ajatusta artikkelista “Portin tarvetta

  1. Liekö lapsiportit liian kevyitä tarkoitukseen? Niitähän löytyy aika hyvin ja ovat nimenomaan sisätiloihin (portaikot, yms) tarkoitettuja.

  2. Meillä oli joskus oviaukkoon sopiva lapsiportti edellisessä asunnossa, mutta nyt tarvitaan portti paljon leveämpään aukkoon. Täytyy ehkä käydä kuitenkin jossain alan liikkeessä katsomassa. Lähinnä minua noissa lapsiporteissa epäilyttää ulkonäkö – ne kun ovat niin lapsille tehdyn näköisiä ja tarkoitettu käytettäväksi silloin kun on itsekin paikalla.

  3. Ostin aikoinaan Ikeasta tuollaisen ”lapsiportin” portaiden yläpäähän, pitämään puolisokean Partiksen pois rappusista … Ko. portissa on varsin näppärä leveyden säätö ja se skaalautuu mielestäni melko leveäänkiin kulkuaukkoon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s