Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Portin tarvetta

Tietäisiköhän joku tämän blogin lukijoista käsityöläistä, joka tekisi meille koiraportin? Tietysti myös jonkin yrityksen valmistamat portit tai sermit käyvät, jos jostain vain löytyisi suunnilleen sopivan kokoinen. Tarvitsisimme siis kevyehkön, mieluiten metallista valmistetun portin, jolla voisi rajoittaa koirien kulkua asunnossa silloin kun olemme itse poissa. Puutarhaportit olisivat muuten hyviä, mutta ne ovat yleensä liian raskaita sisätiloihin. Yst.vast. tämän blogin toimitukseen.

Tukholmassa nähtiin jo marokkolaisia tuotteita myyvässä kaupassa hieno rautainen sermi, josta ei ikävä kyllä tullut otettua edes kuvaa. Ostamatta se jäi sen takia, että lentokoneessa sellainen vähintään 30 kiloa painava ja kooltaan valtava esine olisi ollut hieman hankala.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.