Ruotsiin ilmojen halki

Ennen vanhaan Ruotsiin mentiin aina laivalla, koska muutakaan vaihtoehtoa ei ollut. Tai olisihan sitä voinut lentää, jolloin hinta olisi ollut moninkertainen. Nyt kuitenkin halpalentoyhtiöt kuten FlyMe ja Blue1 ovat kääntäneet tilanteen päinvastaiseksi. Olimme tämän viikon Tian kanssa pienellä Ruotsin-kierroksella ja kolme lentomatkaamme maksoivat suunnilleen saman kuin yksi reittimatka Viking Linella autokannen alapuolella. Sekä FlyMe että Blue1 käyttävät Helsinki-Vantaata ja Arlandaa, joten lentokentälle pääsyynkään ei tarvitse erityisiä ponnistuksia.

Reissumme ensimmäisenä kohteena oli Göteborg, joka oli mukava kaupunki. Olin käynyt siellä pari kertaa lapsena matkalla Tanskaan, mutta nyt vietimme siellä kaksi yötä. Göteborgista jatkoimme Halmstadin sateisena ankeaan kesäkaupunkiin, jossa Per Gesslen Gyllene Tider -yhtye aloitti kesän megakiertueensa (lähes puoli miljoonaa lippua myyty ja kyseessä on vain Ruotsin-kiertue!). Konsertin jälkeen lensimme Malmöstä Tukholmaan, jossa vietimme kaksi yötä Halmstadin jälkeen hulppealta tuntuneessa hotellissa. Nyt ollaan sitten kotona ja olo on väsynyt. Naapurilla olisi tuparit, mutta saa nähdä jaksaako lähteä. Matka olisi kyllä lyhyt.

2 ajatusta artikkelista “Ruotsiin ilmojen halki

  1. Minapa nain Gyllene Tiderin Kaivarissa livena v. 1980 ja olihan siella Hassisen konekin 🙂

    (sori, kreikkal. nappiksesta hankala saada skandeja esiin…)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s