Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Jälkeen uudelleensyntymän

Eilinen päivä oli surrealistinen. Tänään tuntuu kuin olisi ollut pois tästä maailmasta viikkokausia, vaikka eilinen muutto kesti kuitenkin vain muutaman tunnin. Sen jälkeen oli tietenkin vuorossa pakolliset asunnon järjestelyt, kuten akvaarion ja pikkueläinhäkkien laittaminen kuntoon. Nukkumaan päästiin vasta kun TV2 jo näytti tuomionkelloja soittavaa mobiilipeliä.

Muutto oli paljon pahempi kuin mitä odotimme. Emme kuitenkaan olleet niin hyvin valmistautuneita kuin olisi pitänyt olla. Muuttomiehet (kolme hyvää muuttomiestä ja yksi kusipää, mutta siitä lisää myöhemmin), jotka olivat tehokkaita ja ripeitä, kuljettivat kyllä kaikki isot esineet – huonekalut, pesu- ja tiskikoneet, sängyt, patjat ja niin edelleen -, mutta silti tarvittiin vielä monta autokuormallista sen “kaiken pienen” kuljettamiseen. Vanhemmillemme ja sisaruksille pitää antaa suuri kiitos kaikesta avusta, kuten eväsleipien tekemisestä, koirien hoitamisesta ja autokuskina toimimisesta.

Toivottavasti ei tarvitse muuttaa pitkään aikaan. Tarkoitus ei ainakaan ole.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.