Paniikki lähenee

Tänään kotiimme kulkeutui 30 muuttolaatikkoa, joihin pitäisi saada sullottua kaikki ne tavarat, jotka eivät 30 banaanilaatikkoon mahtuneet. Keskiviikkona laatikot siirtyvät muuttomiesten toimesta Espooseen. Mitenköhän ihmeellä saamme kaikki nämä tavarat ja huonekalut sinne mahtumaan?

Yksi ajatus artikkelista “Paniikki lähenee

  1. Et ole yksin. Pakkasin oman kaksioni muuttolaatikoihin (40) ja roskasäkkeihin (10) päivässä, muuttomiehet lähtivät juuri ja uusi osoite Eerikinkadulla näyttää lupaavalta. On tämä aika rankkaa tämä muuttaminen taas pidemmän tauon jälkeen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s