Habbo Hotel Kanadaan

Avattiin eilen Kanadan Habbo Hotel. Tehokkaan etukäteiskampanjan ansiosta hotelli oli huippusuosittu jo ensimmäisenä päivänään. Ennätys taisi olla 1600 ja risat yhtäaikaista käyttäjää. Toistaiseksi hotelli on auki vain kanadalaisille vierailijoille.

4 ajatusta artikkelista “Habbo Hotel Kanadaan

 1. Hei oliskohan aika uudistaa hieman tota Suomenkin Habbo Hotellin ulkonäköä? Noi ulkomaalaiset Habbothan on paljon hienompia! Silloin kun Suomen Habbo Hotel (tai Hotelli Kultakala) avattiin, ei varmaankaan otettu niinkään huomioon kuinka hieno hotellin hotellinäkymä on. Nyt kun uusia Habbo Hotelleja on alettu avaamaan ympäri maailmaa ja niiden ulkonäköön on panostettu aika paljonkin, Suomen Habbo on jäänyt todella jälkeen. Ulkomaalaisethan nauraa Suomen pikkuruiselle ”töntsälle”. Lisäisitte ainakin jotain elämää sinne – jotain liikkuvaa, esim. autoja? Ja taakse esim. jotain metsää ja mökkejä, sauna ja järvi? Sampo Karjalainenkin totesi Ylen Verkkoyhteydessä, että hotellien ulkoasu jäljittelee paikallista arkkitehtuuria. Onko Suomen arkkitehtuuri sitten sellaista, että siellä on yksi vaivainen pikku töntsä keskellä ei-mitään ja muilla on oikeat luksushotellit! On totta, että Suomen Habbo Hotelin näkymä on se alkuperäisin ja klassisin, mutta jotain muutoksia olisi hyvä tehdä kuitenkin.

  Verratkaamme hieman eri maiden Habbo Hotelleja:

  HABBO HOTEL KULTAKALA (Suomi)
  Kuva hotellinäkymästä:

  HABBO HOTEL ENGLANTI
  Kuva hotellinäkymästä:

  HABBO HOTEL SVEITSI
  Kuva hotellinäkymästä:

  HABBO HOTEL JAPANI
  Kuva hotellinäkymästä:

  HABBO HOTEL ESPANJA
  Kuva hotellinäkymästä:

  HABBO HOTEL ITALIA
  Kuva hotellinäkymästä:

  HABBO HOTEL RUOTSI
  Kuva hotellinäkymästä:

  HABBO HOTEL HOLLANTI
  Kuva hotellinäkymästä:

  HABBO HOTEL SAKSA
  Kuva hotellinäkymästä:

  HABBO HOTEL KANADA
  Kuva hotellinäkymästä:

 2. Olet aivan oikeassa, mutta pitää kuitenkin muistaa, että Suomella on oikea ja alkuperäinen habbo. Eli Suomi keksi koko habboHotellin ja siitä saamme olla kiitollisia että se on levinnyt ympäri maailmaa!!!

 3. Olen samaa mieltä. Suomen habbo voisi näyttää edes vähän kiinnostavammalta, ja voisi tulla uusia huoneita ja katalogiin uusia huonekaluja.

 4. En tiedä tarvitsisiko etusivua uusia, sehän on kuitenkin vain etusivu. Allekirjoittaneen mielestä tekniset parannukset tulisi hoitaa ensin, vasta sitten ruveta tuota hotellin etusivua jotenkin muokkaamaan. Tosin, tämähän on vain allekirjoittaneen mielipide.

  Lisää tavaroita… Tuo voisi olla ihan mukava, jos sinne saisi jotain tiettyä teemaa sisältävää sarjaa. Uusia noppia tai erivärisiä plastykejä ei todellakaan tarvita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s