Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Musiikkia stereoista WLAN:iin

Apple julkisti tänään AirPort Expressin, joka on WLAN-tukiasema (802.11g), joka tökätään suoraan töpseliin. Tukiasemassa on myös Ethernet-liitäntä langallisia laitteita varten ja USB-portti printterille. Eikä siinä vielä kaikki: AirPort Expressissä on myös stereoliitäntä ja sisäänrakennettuna softa nimeltä AirTunes, jonka avulla stereoiden soittaman musiikin voi jakaa lähiverkkoon ja sitä kautta iTunesiin voi soittaa musiikkia iTunesista toisessa huoneessa oleviin stereoihin.

Uuteen asuntoon (muuttopuuhat on jo käynnissä) oli tarkoitus hankkia WLAN-tukiasema. Jos Suomen hinta ei ole ihan kauheasti enempää kuin jenkkien 130 dollaria (tämän hetken kurssilla 105 euroa), AirPort Express on ehdottomasti valintani.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.