Musiikkia stereoista WLAN:iin

Apple julkisti tänään AirPort Expressin, joka on WLAN-tukiasema (802.11g), joka tökätään suoraan töpseliin. Tukiasemassa on myös Ethernet-liitäntä langallisia laitteita varten ja USB-portti printterille. Eikä siinä vielä kaikki: AirPort Expressissä on myös stereoliitäntä ja sisäänrakennettuna softa nimeltä AirTunes, jonka avulla stereoiden soittaman musiikin voi jakaa lähiverkkoon ja sitä kautta iTunesiin voi soittaa musiikkia iTunesista toisessa huoneessa oleviin stereoihin.

Uuteen asuntoon (muuttopuuhat on jo käynnissä) oli tarkoitus hankkia WLAN-tukiasema. Jos Suomen hinta ei ole ihan kauheasti enempää kuin jenkkien 130 dollaria (tämän hetken kurssilla 105 euroa), AirPort Express on ehdottomasti valintani.

3 ajatusta artikkelista “Musiikkia stereoista WLAN:iin

  1. 149 euroa näyttää olevan Suomen Applella myyntihinta. En nyt sitten tiedä onko se niin halpa kuin mainostavat. Mutta ei mikään aivan hirveän hintainen.

  2. Niin ja siis tärkein ominaisuus on digital out stereoihin. Eli musan saa bitteinä stereoihin saakka, ei-pro-tason äänikorttien analog out kun ei ole hifiä.

    Taitaapa iMac G5 lähteä syksyllä olkkaria korostamaan…

  3. Pari tuollaista meni tilaukseen uuteen kämppään. Bonuksena roamaus toimii niin voi laajentaa verkkoa hieman sisäpihallekin jos hyvin käy.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s