Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Kun muuttaa Espooseen, pitää hankkia farmariauto

Kirjoitin toissapäivänä autokauppakokemuksistamme. Koska kyseisen puljun auto alkoi meitä epäilyttää, kävimme pikaisesti katsomassa Metro-Auton tarjoamaa saman vuosimallin Seat Cordoba -farmaria. Päällisinpuolin mitään vikoja ei näkynyt, mutta halusimme viedä tämänkin kappaleen Autotohtorin tarkistettavaksi. Auto kävi tänään tohtorilla ja selvisi puhtain paperein. Ainoa miinus tuli renkaista joissa oli vain viisi milliä kulutuspintaa. Tohtorikäynnin jälkeen Tia palautti auton, puhui kauppaan mukaan uudet renkaat ja koiraverkon, joten nyt olemme sitten hienon hopeisen Seat Cordoban omistajia. Tai siis olemme sitten keskiviikkona, kun auton saamme. (Tahtoo jo!)

Farmariauto on siis hankittu ja Espooseen muutetaan kuukauden päästä. Enää pitää vaihtaa koirat kultaisiksinoutajiksi, niin olemme täydellisen keskiluokkaisia.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.