2 ajatusta artikkelista “Kysyn vaan virtaa koneellesi kuin vuoripuro keväisenä aamuna

  1. Tämä on vääryyttä! Olen odottanut Kysyn Vaanin feediä kuin mummo Alepan jononssa ja sitten kun se tulee se on se pirun Atom jota Opera 7.50:n sisäinen feed-reader ei osaa! Toivottavasti herra K-V lukee tämän ja järjestää tasa-arvoa feeditarjontaansa 🙂

  2. Atom on ainoa Bloggerin tarjoama feediformaatti. Se on teknisesti hajanaista RSS:ää huomattavasti valmiimpi, joten en ihmettele Bloggerin valintaa. Tosin ymmärrän kiukun, Atom-tuki ei vielä ole kovin laajalle levinnyt. Operan RSS-lukija nyt on nykyisellään niin alkeellinen ja kömpelö, ettei sitä kukaan järkevä käytä muutenkaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s