Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Suomi jyrää salibandyssa

Ei sillä, että salibandy tai sen MM-kisat erityisesti kiinnostaisivat, mutta on ollut hauska lukea Hesarin uutisia Suomen joukkueen peleistä. Tasoero Sveitsissä järjestettävissä kisoissa on huima. Suomi on pelannut kolme ottelua maalierolla 46-3. Viimeisin ottelu Tanskaa vastaan päättyi 16-0. Hesarin mukaan “Suomen ykkös- ja kakkoskenttä huilasivat ottelun”, mutta se ei näemmä tahtia haitannut. Tänään vuorossa on ottelu Sveitsiä vastaan. Sveitsille Suomi on kerran jopa hävinnyt, tosin rangaistuslaukauskilpailussa. Jos Suomi pelaa tasapelin, välttää se jatkopelissä Ruotsin, jota ei ole MM-tasolla vielä koskaan voitettu.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.