Suomi jyrää salibandyssa

Ei sillä, että salibandy tai sen MM-kisat erityisesti kiinnostaisivat, mutta on ollut hauska lukea Hesarin uutisia Suomen joukkueen peleistä. Tasoero Sveitsissä järjestettävissä kisoissa on huima. Suomi on pelannut kolme ottelua maalierolla 46-3. Viimeisin ottelu Tanskaa vastaan päättyi 16-0. Hesarin mukaan ”Suomen ykkös- ja kakkoskenttä huilasivat ottelun”, mutta se ei näemmä tahtia haitannut. Tänään vuorossa on ottelu Sveitsiä vastaan. Sveitsille Suomi on kerran jopa hävinnyt, tosin rangaistuslaukauskilpailussa. Jos Suomi pelaa tasapelin, välttää se jatkopelissä Ruotsin, jota ei ole MM-tasolla vielä koskaan voitettu.

Yksi ajatus artikkelista “Suomi jyrää salibandyssa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s