Mielipiteitä muuttofirmoista?

Onko tämän blogin lukijoilla kokemuksia muuttofirmoista? Tarkoitus olisi muuttaa 3h+k Vantaalta Espooseen ja firman pitäisi tarjota ainakin muuttoauto ja pari muuttomiestä. Jy-Pi on saanut nyysseissä kehuja ja tarjouskin oli kohtuullinen. Niemestä minulla on hyvä kuva, ehkä lähinnä siistin brändin takia, mutta tarjous oli selvästi kallein. Grundell oli hinnaltaan näiden kahden välimaastossa, mutta kyseistä firmaa en tunne. Tekisi mieli laittaa tarjouspyyntöjä vielä useampaan firmaan, mutta haluaisin ensin kuulla tosielämän tapauksista.
Päivitys: Itse asiassa Jy-Pin hinnoittelussa muuttoautoon ei kuulu kuskia kuten muilla, joten uusien laskelmien mukaan Grundell on halvin ja Jy-Pi ja Niemi lähes samanhintaiset, mutta Jy-Pi hieman kalliimpi.

4 ajatusta artikkelista “Mielipiteitä muuttofirmoista?

  1. Piti antaa vihje sukulaisen kokemuksien perusteella mutta eihän se muistanut muuta kuin, että ”keltaisilta sivuilta löytyi ja oli halpa”. Itse muistan, että kaksi äijää marssi sisään ja kantoi kaiken tunnissa pihalle ja päinvastoin toisessa päässä. Pakkasivat jopa osittain.

  2. Niemen tarjous oli meilläkin reilusti ylihinnoiteltu. Järkevä ja asiallinen tarjous tuli Kuljetusliike Forsmanilta, jota yksi kaverikin sittemmin käytti ja oli ihan tyytyväinen. Laatikoita sai aavistuksen pyyhkäistä ennen hienoimpien vaatteiden pakkausta, mutta muuten olimme ihan tyytyväisiä.

  3. Vanhempani muuttivat tuossa juuri hiljattain ja käyttivät tavaroiden kuljetukseen Lainalaatikkoa. Tavarat piti siis itse pakata, jonka jälkeen miehet tulivat kantamaan tavarat kotoa autoon ja toisessa päässä toisinpäin. Erittäin asiallisia tyyppejä ja tekivät huolellista työtä. Hinnasta ei ole tietoa.

  4. Meillä oli isossa toimistomuutossa mukana vuosi sitten Grundell. Kaverit oli asiallisia ja omatoimisia, mutta muuttolaatikoiden kanssa tuli sählis. Eli kun vuokrasimme n.1000 kpl laatikoita heiltä ja niitä palauteltiin eri aikoina niin heidän kirjanpito mätti totaalisesti ja sain sitten tapella puhelimitse aiheettomista laskuista jälkeenpäin kuukausitolkulla. Ei näitä tapauksia nyt voi ehkä aivan verrata, mutta täytyy myöntää että sen jälkipyykin perusteella en voi suositella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s