Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Mielipiteitä muuttofirmoista?

Onko tämän blogin lukijoilla kokemuksia muuttofirmoista? Tarkoitus olisi muuttaa 3h+k Vantaalta Espooseen ja firman pitäisi tarjota ainakin muuttoauto ja pari muuttomiestä. Jy-Pi on saanut nyysseissä kehuja ja tarjouskin oli kohtuullinen. Niemestä minulla on hyvä kuva, ehkä lähinnä siistin brändin takia, mutta tarjous oli selvästi kallein. Grundell oli hinnaltaan näiden kahden välimaastossa, mutta kyseistä firmaa en tunne. Tekisi mieli laittaa tarjouspyyntöjä vielä useampaan firmaan, mutta haluaisin ensin kuulla tosielämän tapauksista.
Päivitys: Itse asiassa Jy-Pin hinnoittelussa muuttoautoon ei kuulu kuskia kuten muilla, joten uusien laskelmien mukaan Grundell on halvin ja Jy-Pi ja Niemi lähes samanhintaiset, mutta Jy-Pi hieman kalliimpi.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.