Postia tiikerille

Oltiin äitienpäivää viettämässä vanhempien mökillä. Perjantai-iltana jo lähdettiin. Oli lämmintä ja aurinkoista, koirat kirmasivat ja ihmiset paistattelivat päivää.

Sitten tultiin kotiin ja laitoin koneen päälle: 10423 uutta viestiä. Siis kymmenentuhattaneljäsataakaksikymmentäkolme. Niistä noin kymmenentuhattaneljäsataa on viruspostia. Postiohjelma on nyt ollut päällä jo ties kuinka kauan eikä vielä ole päästy edes puoleenväliin. Kiitos vaan kovasti, antakaa oikein isän kädestä.

4 ajatusta artikkelista “Postia tiikerille

  1. Ohhoh! Mulle ei spammien takia hyljättyyn mailiosoitteeseen tule ”kuin” 2500 roskaa kuussa. Hermot eivät kestäneet tuotakaan määrää, tuli uuden postilootan hankin eteen.

  2. En ole koskaan halunnut piilotella omaa sähköpostiosoitettani. Jos joku haluaa minuun ottaa yhteyden, osoite löytyy helposti. Roskapostittaminen on rikollista toimintaa ja mielestäni minun ei tarvitse ruveta piilottelemaan rikollisten takia.

  3. No eihän tässä sitten mitään hätää ole. Senkun teet rikosilmoituksen ja elelet normaalisti. Muista myös puhdistaa suodatin säännöllisesti.

    🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s