Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Kilpailu kiristyy Macin RSS-rintamalla

NetNewsWire on tähän asti ollut suosituin Mac OS X:lle saatavista RSS-lukijoista, vaikkakin Shrook ja NewsMac ovat antaneet sille vastusta.

Nyt kisaan on tulossa mukaan PulpFiction, joka on saanut jo paljon huomiota, vaikka se on tulossa julkiseen betatestaukseenkin vasta toukokuun alussa. PulpFiction näyttää kivalta ja ominaisuudetkin kuulostavat varsin kattavilta. Freshly Squeezed Software – PulpFictionin tekijä – ei kuitenkaan ole ominaisuuslistansa kanssa yksin. Lähes poikkeuksetta kaikki PulpFictionin hienoudet ovat jo olleet mukana NetNewsWiren betaversioissa, joita minulla on ollut ilo testikäyttää. Brent Simmons on nyt julkaissut blogissaan esimakua tulevista parannuksista.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.