Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Sonera ja Echelon

Sektori.com: Mihin Sonera käyttää Echelon-sähköpostiosoitetta? “Ainakin muutama Soneran sähköpostipalvelimia käyttävä asiakas on uutisryhmissä valittanut saaneensa palvelimien kautta lähettämästään sähköpostista virheviestin takaisin, jossa kerrotaan echelon@sonera.inet.fi-osoitteelle varatun levytilan (quota) olevan täynnä. Automaattisesta virheviestistä päätellen Sonera ohjaa kaikista palvelimiensa kautta kulkevista sähköposteista kopion osoitteeseen echelon@sonera.inet.fi, jonka tarkoitusta on uutisryhmissä pystytty vain arvailemaan.”

Eräs Echelon on USA:n, Ison-Britannian, Kanadan ja Uuden-Seelannin käyttämä yhteinen vakoilujärjestelmä.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.